آمار وب سایت: اعداد و ارقام تحلیل های سایت به چه معنی است؟

ساخت وبلاگ

آمار وب سایت: اعداد, و ارقام, تحلیل, های سایت به چه معنی است؟

دسامبر 1, 2019

مدیر سایت

استراتژی و کمپیندیجیتال مارکتینگسئو - بهینه سازی سایت در موتور های جستجو

بدون دیدگاه

بسیاری از ما آمار وب سایت خود را مرور می کنیم و نتایج جالبی را می یابیم. حتی ممکن است کمی خوشحالی یا  قدردانی یا اندکی تعجب کنیم. اما چه نتیجه گیری های مشخصی می توانید از تعداد بازدید کنندگان وب سایت خود بگیرید؟ یا چگونه می توانید وب سایت خود را بر اساس آماری که مشاهده می کنید بهینه  سازی کنید؟

در این مقاله، ما در نمای جدید آماری و تقویت برنامه (Boost App)، نگاهی دقیق تر به هر یک از آمارها می اندازیم و توضیح می دهیم که چگونه می توانید از برخی تفسیرهای اشتباه جلوگیری کنید.

تعداد بازدید کنندگان (Number of visitors)

تعداد بازدیدکنندگان همه شماره ها نشانگر روشنی برای موفقیت وب سایت شما است. تعداد بازدید کنندگان زیاد (یا رو به افزایش) نشان می دهد که محتوای صفحات شما بسیار مرتبط است. برای روشن شدن این ادعا هیچ محاسبه پیچیده ای لازم نیست. اما همه میدانند که تعداد بازدید کنندگان به طور اتفاقی و بدون دلیل افزوده نمی شود.

تعداد بازدید کنندگان بیشتر به معنی مشتری، خواننده یا مخاطبین بیشتر است. بنابراین اگر شما می توانید ترافیک وب سایت خود را در مدت زمان مشخصی افزایش دهید، صفحات مناسب را با محتوای مربوطه، SEO یا دیجیتال مارکتینگ مزین کنید.

خوب است بدانید با وجود محاسبه ساده “بازدید کنندگان بیشتر = موفقیت بیشتر“، شما همیشه نمی توانید وب سایت های مختلف را مقایسه کنید. ممکن است موفقیت جایگاه یک “وب سایت شرکتی” را به روش های دیگری جز یک “وبلاگ معروف سفر” اندازه گیری کنید. به عبارت دیگر، اگر مخاطب کمتری داشته باشید، لازم نیست تعداد بازدید کنندگان شما در هر ماه چهار رقم باشد. موفقیت مربوط به میزان بازدید مخاطبین صنعت شما است.

منابع مراجعه مخاطبین وب سایت شما از اهمیت بالایی برخوردار است.

منابع مراجعه مخاطبین وب سایت شما از اهمیت بالایی برخوردار است.

ارجاع دهنده / منابع (Referrer / Sources)

مردم غالبا از منابعی که  ترافیک وب سایت آنها را می سازند، غافل می شوند، اما آنها بخش مهمی از آمار شما هستند. آمار مربوط به مراجعه کنندگانی که از منابع وارد سایت شما می شوند، به شما می گویند بازدید کنندگان وب سایت شما از کجا آمده اند – این ها منبع ترافیک شما هستند. شاید Google باشد، شاید شبکه های اجتماعی و یا شاید وب سایت آگهی دیگری باشد که شما را به بازدید کنندگان توصیه کرده و پیوندی به وب سایت شما ارائه داده است. بررسی این اطلاعات از نظر دیجیتال مارکتینگ در موفقیت شما بسیار ارزشمند است.

منابع شما به شما نشان می دهند که در کجا تبلیغ خوبی می کنید و کجا هنوز هم پتانسیل وجود دارد. به عنوان مثال، اگر بازدید کننده زیادی از Google داشته باشید، احتمالاً SEO شما خوب کار می کند. اگر Google به هیچ وجه ترافیک زیادی برای شما ارسال نمی کند، ممکن است این موتور جستجو محدوده ای باشد که باید توجه خود را جلب کنید.

به طور خلاصه: اطلاعات مربوط به منابع اطلاعات ارزشمندی هستند. با دانستن اینکه کاربران وب سایت شما چگونه سایت شما را پیدا کرده اند، می فهمید که امکان بهینه سازی در کجا وجود دارد.

خوب است بدانید: مهم است که منابع ترافیکی که روی آنها تمرکز می کنید، با گروه هدف و پروژه شما سازگار باشد. از خود بپرسید گروه هدف خود را در کجا پیدا می کنید و چگونه می خواهید به آنها رسیدگی کنید. به عنوان مثال، اگر شما اسباب بازی های کودک را می فروشید، مکانی مانند بیتوته می تواند منبع خوبی برای ترافیک باشد. اگر در حال حاضر بازدید کننده های زیادی را از طریق مراجعه کنندگان دریافت نمی کنید، منابع ترافیکی پتانسیل عظیمی را برای تجارت شما ارائه می دهند.

ارتباط (Relevance)

نگاه کردن به آمار تعداد بازدید کنندگان به تنهایی تضمینی برای دستیابی به افراد مناسب نیست. به همین دلیل است که باید به کیفیت محتوای وب سایت خود توجه کنید. به طور کلی، می توانید فرض کنید که بازدیدکنندگانی که بیشتر وقت خود را در سایت شما می گذرانند، محتوای شما نسبت به آنها بیشتر مرتبط است. این امر همچنین باعث افزایش احتمال بازدیدکنندگان از نوع “مناسب” مشتری برای شما می شود و آنها اقدامی را که می خواهید انجام دهند انجام می دهند، خواه این اقدام، خرید باشد یا دانلود یک عکس یا مدیا یا فقط با شما ارتباط برقرار کند.

در وب سایت جیمدو دلفین (Jimdo Dolphin) و برنامه Boost، “ارتباط” را با نگاهی به بازدید کنندگان در مدت زمان ماندن و تعداد صفحات بازدید شده در سایت خود، اندازه گیری می کنیم. بنابراین می توانید با یک نگاه ببینید که محتوای شما برای بازدید کنندگان چقدر ربط دارد و می توانید روند پیشرفت یا پایین بودن ارتباط را دنبال کنید. این به شما کمک می کند تا به طور مداوم محتوای خود را بهینه کنید.

اگر می خواهید به این موضوع در Jimdo Creator نگاهی بیندازید، می توانید میزان محتوای نامناسب (bounce rate) خود را در گوگل سرچ کنسول بررسی کنید. در اینجا می توانید نکاتی را در مورد چگونگی بهبود نرخ محتوای نامناسب و رفتار کلیک کنید.

به طور خلاصه: هرچه بازدیدکنندگان بیشتر در صفحه خاصی توجه کنند، مطالب آن صفحه برای آن دسته از مخاطبین جالب تر خواهد بود. بنابراین، مدت اقامت (Stay on page) یک شاخص معنی دار برای تعیین ارتباط صفحات وب سایت و نیاز مخاطبین شما است. اگر می بینید که اهمیت شما کم است، ممکن است زمان آن باشد که محتوای خود را مرور کنید و اطمینان حاصل کنید که از نظر مشتری بالقوه شما ارزشمند، جالب و آسان است.

خوب است بدانید: مدت زمان ماندن “به تنهایی” همیشه تصویر کاملی از ارتباط کل وب سایت شما به شما نمی دهد. به عنوان مثال، اگر وب سایت شما یک صفحه تماس با جزئیات مربوط به شرکت شما است، اگر بازدید کنندگان وقت زیادی را در این صفحه نگذرانند، خوب است – تا زمانی که تعداد بازدید کنندگان پایدار باشد. این مورد در بسیاری از مغازه های صنایع دستی یا رستوران ها اتفاق می افتد..

آمار وب سایت و بازدید کنندگانی که از موتور های جستجو به شما مراجعه میکنند

آمار وب سایت و بازدید کنندگانی که از موتور های جستجو به شما مراجعه میکنند

 

 

صفحات محبوب (Popular pages)

Google Analytics به شما نشان می دهد که کدام صفحات به ویژه محبوب هستند. بنابراین شما یک بینش واضح دارید که کدام محتوا بیشترین کلیک را به شما می دهد و در کدام صفحات.

 

به طور خلاصه: اگر محتوای خاصی خوب کار کرد، همچنان مطالب مشابه را ارسال کنید و در این مورد گسترش دهید. مفید است که به صفحات محبوب خود نگاهی بیندازید، بنابراین می توانید از آنچه به خوبی کار می کند درس بگیرید و آن را در صفحات دیگر بکار بگیرید. همچنین می توانید اعلان مهم را امتحان کنید

 

خوب است بدانید: اگر یک وبلاگ دارید، می دانید که برخی از پست ها همه کلیکها را به خود جلب می کنند در حالی که دیگران تمایل به زندگی در حاشیه دارند. این طبیعی است، اما شما ممکن است سعی کنید تجزیه و تحلیل, کنید که کدام جنبه ها (موضوع، عنوان، تصاویر، سبک) یک پست محبوب می تواند به سایر پست ها یا صفحات منتقل شود.

 

مقایسه دوره (Period Comparison)

فرایند مقایسه یک دوره عملکرد در اینترنت، معدن طلایی از اطلاعات است که به شما در بهبود مداوم وب سایت خود کمک می کند. با تعیین دوره های زمانی خاص در آمار و سپس مقایسه آنها با یکدیگر، به این فکر می پردازید که آیا باید در وب سایت خود تغییراتی ایجاد کنید یا خیر. به عنوان مثال موارد جدیدی اضافه کنید، یا محصولاتی را ذخیره کنید که بتواند بازدید کننده بیشتری را به خود جلب کند.

از ویژگی مقایسه دوره می توان برای نتیجه گیری های مؤثر استفاده کرد، به خصوص اگر برای ورود به سیستم در سایت خود دچار مشکل شوید.

به طور خلاصه: فراز و نشیب های فصلی تقریباً در همه وب سایت ها رخ می دهد. بنابراین وقتی همه چیز خوب پیش نمی رود، وحشت نکنید. بلکه روی لحظاتی تمرکز کنید که قابل توجه ترین موفقیت های فراز و نشیب بازدید وب سایت رخ می دهد و سپس سعی کنید این را با یک رویداد یا فصل خاص (مانند مواعید و یا شهادت ها) مطابقت دهید. به عنوان مثال، شما ممکن است اوج حوالی ماه های تیر و مرداد و شهریور را ببینید (که بازدید به علت شب های بلند تابستان بیشتر بوده) و سپس در اواسط محرم و صفر کاهش یافته است. این ممکن است به دلیل افرادی باشد که در طول روز های اعیاد در جستجوی هدیه یا خدمات و محصولات مرتبط با تولیدات شما هستند.

خوب است بدانید: هنگام مقایسه مدت زمان، فراموش نکنید که تأثیرات خارجی نیز می توانند در موفقیت شما نقش داشته باشند. به عنوان مثال، صاحبان وب سایت های ایرانی معمولاً در تابستان بیشتر بازدید کننده مشاهده می کنند – وقتی مردم صرف وقت بیشتری در اینترنت می کنند. به همین ترتیب، رویدادهایی مانند جام جهانی فوتبال می تواند فصل وفور بعضی سایت های خاص مرتبط با ورزش باشد ؛-)

منبع:

Website Statistics: What Do the Numbers Mean?

Bookmark(0)

افزایش بازدید وب سایت

شرکت بازاریابی اینترنتی - سوشال مارکتینگ...
ما را در سایت شرکت بازاریابی اینترنتی - سوشال مارکتینگ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : marketingdigitalplana بازدید : 145 تاريخ : سه شنبه 12 آذر 1398 ساعت: 2:41