دپارتمان فروش - شروع به کار یک دپارتمان فروش

ساخت وبلاگ
در پست های قبلی مروری داشتیم بر اقدامات امنیتی در بازاریابی اینترنتی و بازاریابی اینترنتی بعنوان فرصتهای نوین کسب و کار و کذب های به دور از واقعیت سئو و مجموعه ای از اسرار آن و سئوی جدید پس از گوگل پنگوئن، گوگل پاندا و مرغ مگس خوار و وعده ها و شکست های سئو و تحقیقات بازاریابی پیوسته و آنلاین (کامپیوتری) و بازاریابی چیست و متشکل از چه اجزایی است؟ و سئوی کلاه سیاه و تفاوت آن با سئوی کلاه سفید و پنج روش جهت حفظ رتبه سایت مورد نظر در نتایج موتورهای جستجو و انواع بازاریابی شامل شخصی و سازمانی و خدماتی و بررسی اصول اولیه طراحی سایت استاندارد و توسعه فروش عادی (Normal marketing) و بازاریابی اینترنتی (Internet Marketing) و 10  شیوه ساده و کم هزینه بازاریابی برای کسب درآمدهای خرد و هدف گذاری فروش در توسعه فروش و بازاریابی و بازار یابی اینترنتی و سرفصل هزینه های آن و سبک رهبری شما چیست ؟ (مزایا و خصوصیات و ویژگی سبک ها) و بازاریابی محتوا یا تولید محتوا چیست ؟ در این پست به دپارتمان فروش - شروع به کار یک دپارتمان فروش می پردازیم با ما همراه باشید:

 

به این نکته بر خوردم که مدیران خوب و توانمندی بارها و بارها در طی مشاوره های توسعه فروش مراجعه کرده و تصمیم به توسعه سطوح فروش خود را داشتند لیکن {{ پیش زمینه های توسعه فروش }} متاسفانه برای آنها روشن نشده بود.

به همین منظور قرار برآن شد تا در این مقاله توضیحاتی هر چند مختصر در این مورد داده شود.

عوامل پیش زمینه دپارتمان فروش عبارتند از:

  • نیازسنجی و تحقیق

  • ارائه یک نقشه نخستین مقصد و مسیر

 

دپارتمان فروش
دپارتمان فروش

 

 

  • نیاز سنجی وتحقیق

امروزه آنچه عیان است، بر مبنای نیازهای مشتری، تمام حرکت های اقتصادی مجموعه های تولیدی، خدماتی یا توزیعی، چیدمان میشوند و باید سنجش نیاز توسط دپارتمان های حرفه ای و متخصص انجام شود ،نه سوالات متداول ما از مخاطبین !!! (توضیحات بیشتر در قسمت استانداردهای یک R&D)))

  • ارائه یک نقشه نخستین مقصد و مسیر

باید مقصد فروش در سازمان توسط مدیران ارشد مشخص گردد نه مدیر فروش سازمان که این نکته ای پراهمیت می باشد.

مسلما مبنای میزان فروش (حداقل، میانگین و حداکثر) فروش، آن هم در شرایط مطلوب سازمان (میزان سود و نوع تصفیه حساب مناسب) با توجه به هزینه های واقعی سازمان تعیین میگردد نه مبنای میل و یا توانایی مدیران فروش و این براثر ناآگاهی سازمان از  قرارگیری نقطه مدنظر فروش و آگاهی از مبنای صرفه های اقتصادی سازمان می باشد.

هرزمان توسط مدیران ارشد میزان فروش برگرفته از دو گزینه هزینه های سازمان و نیز سود مطلوب مدیران تعیین و از مدیر فروش درخواست گردد سازمان در این زمینه پویا و موفق جلوه خواهد داد.

امکانات لازم برای رسیدن به این هدف نیز با توجه به رسالتی که در پیش روی اوست امکانات لازم برای رسیدن به این هدف را به مدیران اعلام و در دستور کار خود قرار میدهد!

 

منابع و مواخذ:

توسعه فروش

R&D

در پست بعدی با شما پیرامون تاریخ انقضای انسان ها صحبت خواهیم کرد. هر روز ساعت 21 منتظر پست های جدید ما باشید.

شرکت بازاریابی اینترنتی - سوشال مارکتینگ...
ما را در سایت شرکت بازاریابی اینترنتی - سوشال مارکتینگ دنبال می کنید

برچسب : دپارتمان فروش,دپارتمان فروش و بازاریابی,دپارتمان فروش چیست,دپارتمان فروش راگا,دپارتمان مهندسی فروش,چارت سازمانی دپارتمان فروش, نویسنده : marketingdigitalplana بازدید : 114 تاريخ : شنبه 3 مهر 1395 ساعت: 17:38